BUKOWSKIS MARKET

VALLGATAN 12

Yesterday I went by our beautiful store Vallgatan 12 in Gothenburg, located on the same adress as the name telling you. Here you find a lot of scandinavian fashion. But my favourites are the interior, café/bar and the restaurant. The whole store feels like an amazing showroom or apartment, really like their concept and feeling I get everytime I’m there. Are you in Gothenburg? Be sure to visit, buy a little piece of jewlery and sit down for an after work!

imageimageimageimage image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUKOWSKIS MARKET